DSC1015 v2

 

Finalitzada la nova edició de l'Artesenca volem donar les gràcies a tothom qui l'ha fet possible. Col·laboradors, sponsors, voluntaris, participants... gràcies per fer-ho possible un cop més.

Com a resultat final, fent autocrítica, llegint i escoltant els vostres comentaris podem donar-nos per satisfets d'aquesta edició. Després de mesos treballant en l'Artesenca, el passat diumenge va ser el dia el quan havia de sortir tot bé. Estem molt satisfets amb la paciència i el respecte de tots els ciclistes i també amb tots els voluntaris que hi van ser tot el dia desinteressadament. Gràcies per tots els comentaris i opinions constructives que ens heu fet arribar. Alguns deieu que heu disfrutat fort i que l'organització ha estat molt correcte! D'altres que l'havieu trobat molt dura i bastant difícil.

Any rere any tenim més ganes de fer les coses millor que l'any passat i que la gent recordi l'Artesenca com una gran pedalada!! No és una pedalada qualsevol!... No?

Gràcies a tots!

ÀLBUMS DE FOTOS:

Toni Camacho Jr: https://photos.app.goo.gl/VbqB1ak8H9CAsvrZ7

Toni Camacho: https://photos.app.goo.gl/E2gu3ndnXTKDrtH88

Jordi Lluti: https://photos.app.goo.gl/RoxNgHb12ipHj1Ds7

David Ruaix: https://photos.app.goo.gl/vnLYQBS1snLsak6g7

Marta Rovira & David Kapde: https://photos.app.goo.gl/34J9RumFarjSsrnd6

Aquest 2022 torna l'Artesenca! Una pedalada de caràcter no competitiu que transcorre per camins i corriols del nostre poble i comarca.

 

 

RECORREGUT

Hi trobareu un recorregut de 43km i 1300m de desnivell positiu de nivell tècnic mitjà-alt, juntament amb una variant curta de 22km i 600m de desnivell positiu amb un nivell tècnic mitjà. Trobareu corriols i senders en ambdós recorreguts, tot i que es procurarà evitar que els sectors més complicats per al recorregut curt. Gran part de la pedalada transcorrerà per corriols, combinats amb pistes d'enllaç entre un i altre.

Per la senyalització del recorregut utilitzarem cintes de plàstic de colors molt visibles. A més, als punts on pogueu retallar el recorregut es marcarà de la seguent manera: cartells GROCS - Llarga / cartells BLAUS - Curta. El recorregut conté alguns punts tècnics, els quals estaran indicats amb cartells informant de la seva dificultat. Valoreu depenent del vostre nivell i decidiu si baixar amb bici o fer quatre passes a peu i continuar. Recordeu que anem a disfrutar i a gaudir d'un matí de BTT!

Hi haurà 3 avituallaments i entrepà al final.

 

REGLAMENT

1. La prova no és competitiva

2. És obligatori l'ús de casc.

3. Els camins son oberts al trànsit, tot i que s'indicarà clarament.

4. L'organització no es fa responsable dels accidents que es puguin ocasionar.

5. L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut si ho creu convenient.

6. Sigueu respectuosos amb la natura i amb els altres participants.

7. Tots els participants accepten que es publiqui material audiovisual generat durant la prova, a més del present reglament pel sol fet de participar-hi.

 

INSCRIPCIONS

Limitades a 250 participants.

Anticipades a la nostra web amb l'enllaç a Dsport - AQUÍ 👈🏼 Obertes fins el dia 14 d'octubre a les 23:59h (des de la web anterior es fa directament la inscripció i pagament amb targeta)

Podeu comprovar si esteu inscrits AQUÍ

Preus: 16€ - Anticipada amb llicència que cobreixi la pràctica de BTT

            19€ - Anticipada sense llicència

            21€ - Mateix dia amb llicència

            24€ - Mateix dia sense llicència

            Socis del club (posa't en contacte amb l'equip organitzador)

Al mateix dia de la pedalada de 7:15 a 8:00 del matí amb recàrrec de +4€ en tots els casos, sempre que no s'arribi al màxim de 250 inscrits.

Els participants tindran un regal d'uns mitjons de l'Artesenca BTT i tots els inscrits abans del 9 d'octubre, tindran el dorsal personalitzat de record.

Els menors de 18 anys hauran de presentar una autorització signada pels pares o tutors el mateix dia de la pedalada. Podeu descarregar-la AQUÍ

 

SORTIDA

Aquest any el format de sortida de l'Artesenca BTT és diferent a les edicions passades! 

A partir de les 7.15h es podran recollir els dorsals.

La sortida serà en format obert. Es podrà prendre sortida durant el matí del diumenge 16 d'octubre de 8.00h a 8.30h davant de les pistes de tennis d'Artés (C/ Montserrat).

 

SERVEIS

Regal per a tots els participants

Trofeu al club/penya amb més participants

Ambulància, vestuaris, dutxa i renta bicis

Coca i xocolata a la sortida i 3 avituallaments amb esmorzar: pa amb botifarra (+ vi a un d'ells)

Cada participant rebrà una bossa corredor amb un detall de record

Sorteig de material

 

cartell artesenca 01

cros21 Mesa de trabajo 1

 

Aquest any el Cros es celebrarà de manera VIRTUAL!

Sabem que teniu ganes de Cros, així que estem preparant una edició adaptada a les circunstàncies actuals. Esperem que l'any vinent podem retrobar-nos de nou!

Utilitzarem l'aplicació de STRAVA per obtenir una classificació, i us deixarem 15 dies per fer el recorregut, tantes vegades com volgueu! Del dissabte 1 fins al dissabte 15 de Maig.

Hem modificat lleugerament la ruta del Cros 1 de Maig VIRTUAL per garantir la seva viabilitat i seguretat per a tothom qui vulgui fer-la. El recorregut d'enguany començarà a l'inici del Camí Rural cap a Can Vila i finalitzarà just a l'entrar a l'asfalt del Carrer Montserrat (a l'institut d'Artés).

La ruta estarà penjada a Wikiloc, la qual podreu descarregar-la per si voleu seguir el track! Tot i això, tindreu el circuit marcat amb cintes.

Clica AQUÍ per accedir a l'enllaç de Wikiloc.

Per poder participar haureu de gravar la ruta mitjançant la aplicació de STRAVA. Utilitzarem la classificació del segment anomenat 'CROS 1 de Maig VIRTUAL', amb els usuaris que participin entre l'1 i el 15 de Maig de 2021. Podreu realitzar la ruta tantes vegades com volgueu!! Recomanem començar a gravar la ruta abans de l'inici del circuit, i finalitzar-la uns metres més endavant per assegurar que s'enregistra el segment complet.

PREMIS:

El dia 20 de Maig s'anunciaran els guanyadors/es. Els premis seran una INSCRIPCIÓ GRATUÏTA per a cadascú pel Cros 1 de Maig 2022.

Els premiats seran els següents:

Millors temps de la Classificació General: 3 primers masculí + 3 primeres femení.

Local Legend: Corredor/a que més vegades ha realitzat el segment.

Foto més original: Podeu penjar la foto a Instagram etiquetant-nos a @cros_1_de_maig o Facebook @CrosUdeMaig i amb el hashtag #Cros1deMaigVIRTUAL. ATENCIÓ, si teniu el perfil privat envieu-nos la foto per missatge!!

cros21 copia Mesa de trabajo 1  patro Mesa de trabajo 1 2 

 

Finalitzada la nova edició de l'Artesenca volem donar les gràcies a tothom qui l'ha fet possible. Col·laboradors, sponsors, voluntaris, participants... gràcies per fer-ho possible un cop més.

Com a resultat final, fent autocrítica, llegint i escoltant els vostres comentaris podem donar-nos per satisfets d'aquesta edició número 29. Després de mesos treballant en l'Artesenca, el passat diumenge va ser el dia el quan havia de sortir tot bé. Va ser dur, a les 6h del matí començavem a muntar-ho tot i fins vora les 22h que vam plegar per desmarcar i endreçar el circuit. Estem molt satisfets amb la paciència i el respecte de tots els ciclistes i també amb tots els voluntaris que hi van ser tot el dia desinteressadament. Gràcies per tots els comentaris i opinions constructives que ens heu fet arribar. Alguns deieu que heu disfrutat fort i que l'organització ha estat molt correcte! D'altres que l'havieu trobat molt dura i bastant difícil.

Any rere any tenim més ganes de fer les coses millor que l'any passat i que la gent recordi l'Artesenca com una gran pedalada!! No és una pedalada qualsevol!... No?

Gràcies a tots!

ÀLBUMS DE FOTOS:

Toni Camacho (TCP RACING): https://flic.kr/s/aHsmHS7V65

Olga Bergua: https://www.facebook.com/OlgaBerguaFotografia/photos/?tab=album&album_id=2690718190984812

Roger Singla: https://flic.kr/s/aHsmHRJmQu

Varis: https://flic.kr/s/aHsmHVkYzG

 

VÍDEOS

Toni Camacho - https://youtu.be/TXIQYLGaRfQ

01 - https://youtu.be/fBeNFMEUAww

02 - https://youtu.be/u4jQdBC_hlQ

03 - https://youtu.be/F6_XI2Mu5pU

04 - https://youtu.be/EkdXdnKg0x4

05- https://youtu.be/RnMOBdaKP5s

06-https://youtu.be/4Izxht2ZXGk

07-https://youtu.be/b0GMx2c3_84

08-https://youtu.be/ITvQnGHW8UQ

09-https://youtu.be/2iftQukWZeA