sant silvestre 23 v02

 

L'Ajuntament d'Artés i els Amics de la Cursa organitzen la Cursa Solidària de Sant Silvestre l'últim dia de l'any. Podeu inscriure-us a la cursa (de 9 Km) o bé a la caminada (de 5 Km) des de la web participa.artes.cat. La sortida serà des del carrer Montserrat (a la zona de les pistes de tennis), a les 4 de la tarda.
 
Hi haurà berenar per a tots els participants i recollida d’aliments per Càritas o aportació per la Marató de TV3.
 
Us hi esperem!

Com és habitual cada any, la primera setmana de març comença la temporada del club . Suposo que comença ara perquè la gent ja està una mica mes disponible després d’esquiar, festes, carnestoltes... però realment aquí no para mai ningú. Aquest any serà el dia 4 de març i l’esmorzar el seguirem fent a Can vila.

Quedarem  a les 8 h a la Llosa,  Runners, Btt i Carretera, farem una volta per la zona per a tots els nivells i quedarem tots els socis que ho vulguin,  a esmorzar a Can Vila, on començarem a esmorzar a les 10:30h.

 

“Us animem a venir a tots,  aquells socis actius, als que fa temps que no veiem, i antics socis que no tenen contacte via whatsapp o correu. Que participin d’aquesta sortida apte per a tothom i curta per tornar a tenir una mica de contacte amb el club ja sigui a peu o en bicicleta. Si esteu al cas d’algun d’ells convideu-lo.”

 

Preu persona esmorzar.........5€

PENSEU A COMFIRMAR ASSISTENCIA AVIAT PER RESERVAR                   

(SI VOLEU PER WHATSAPP ALS GRUPS)

Salut a tothom.

El nostre company Ruben va correr aquests triatlons les darreres setmanes.

03/07/2016 - XVII CIUTAT DE MANRESA -"GRAN PREMI RUDY-PROJECT-FUTURAUTO"
 
Triatló sprint (0,75k natació - 20k bici - 5k córrer). Nedant al emblemàtic parc de l'agulla, rodant amb la bici fins al polígon Pla del Mas i córrer un parell de voltes pel parc de l'agulla.
Temps total: 1:10:38
Posició: 171/425
 

 
10/07/2016 - TRIATLÓ CEME - VALL DE CARDENER - CNC POLICIES I BOMBERS - OPEN
 
Triatló Olímpic (1,5k natació - 40k bici - 10k córrer). Nedant al pantà de Sant Ponç, rodant amb bici cap primer fins al Santuari del Miracle i després fins a Cardona i finalment córrer un parell de voltes en un circuit que passa per la base del castell fins a la muntanya de sal. Un dia molt calurós!
Temps total: 2:35:59
Posició: 41/109
 

El passat dissabte 21 de novembre es va fer el sopar i entrega de trofeus  final de temporada. Mes de cent persones van assistir entre socis i familiars. El menú va ser els clàssics pops a la gallega i botifarra amb cansalada. Es van entregar els trofeus de la classificació per km ,a les diferents seccions del club.

 

  

podeu veure unes fotos a:

https://picasaweb.google.com/104550549362123706525/SoparFinalDeTemporada2015#

Les classificacions per km van ser:

Runners femenina

1 Aida Pradas

2 Azu Fernandez

3 Carmen Rueda

Runners masculina

1 Paco Cantero

2 Angel Castilla

3 Domenec Soler

Bici carretera

1 Josep Carreras

2 Quim Jurado

3 Francisco Alsina

Btt

1 David Cuadrado

2 Toni Rovira

3 Jordi Figols