Finalitzada la nova edició de l'Artesenca volem donar les gràcies a tothom qui l'ha fet possible. Col·laboradors, sponsors, voluntaris, participants... gràcies per fer-ho possible un cop més.

Com a resultat final, fent autocrítica, llegint i escoltant els vostres comentaris podem donar-nos per satisfets d'aquesta edició número 29. Després de mesos treballant en l'Artesenca, el passat diumenge va ser el dia el quan havia de sortir tot bé. Va ser dur, a les 6h del matí començavem a muntar-ho tot i fins vora les 22h que vam plegar per desmarcar i endreçar el circuit. Estem molt satisfets amb la paciència i el respecte de tots els ciclistes i també amb tots els voluntaris que hi van ser tot el dia desinteressadament. Gràcies per tots els comentaris i opinions constructives que ens heu fet arribar. Alguns deieu que heu disfrutat fort i que l'organització ha estat molt correcte! D'altres que l'havieu trobat molt dura i bastant difícil.

Any rere any tenim més ganes de fer les coses millor que l'any passat i que la gent recordi l'Artesenca com una gran pedalada!! No és una pedalada qualsevol!... No?

Gràcies a tots!

ÀLBUMS DE FOTOS:

Toni Camacho (TCP RACING): https://flic.kr/s/aHsmHS7V65

Olga Bergua: https://www.facebook.com/OlgaBerguaFotografia/photos/?tab=album&album_id=2690718190984812

Roger Singla: https://flic.kr/s/aHsmHRJmQu

Varis: https://flic.kr/s/aHsmHVkYzG

 

VÍDEOS

Toni Camacho - https://youtu.be/TXIQYLGaRfQ

01 - https://youtu.be/fBeNFMEUAww

02 - https://youtu.be/u4jQdBC_hlQ

03 - https://youtu.be/F6_XI2Mu5pU

04 - https://youtu.be/EkdXdnKg0x4

05- https://youtu.be/RnMOBdaKP5s

06-https://youtu.be/4Izxht2ZXGk

07-https://youtu.be/b0GMx2c3_84

08-https://youtu.be/ITvQnGHW8UQ

09-https://youtu.be/2iftQukWZeA