cros21 Mesa de trabajo 1

 

Aquest any el Cros es celebrarà de manera VIRTUAL!

Sabem que teniu ganes de Cros, així que estem preparant una edició adaptada a les circunstàncies actuals. Esperem que l'any vinent podem retrobar-nos de nou!

Utilitzarem l'aplicació de STRAVA per obtenir una classificació, i us deixarem 15 dies per fer el recorregut, tantes vegades com volgueu! Del dissabte 1 fins al dissabte 15 de Maig.

Hem modificat lleugerament la ruta del Cros 1 de Maig VIRTUAL per garantir la seva viabilitat i seguretat per a tothom qui vulgui fer-la. El recorregut d'enguany començarà a l'inici del Camí Rural cap a Can Vila i finalitzarà just a l'entrar a l'asfalt del Carrer Montserrat (a l'institut d'Artés).

La ruta estarà penjada a Wikiloc, la qual podreu descarregar-la per si voleu seguir el track! Tot i això, tindreu el circuit marcat amb cintes.

Clica AQUÍ per accedir a l'enllaç de Wikiloc.

Per poder participar haureu de gravar la ruta mitjançant la aplicació de STRAVA. Utilitzarem la classificació del segment anomenat 'CROS 1 de Maig VIRTUAL', amb els usuaris que participin entre l'1 i el 15 de Maig de 2021. Podreu realitzar la ruta tantes vegades com volgueu!! Recomanem començar a gravar la ruta abans de l'inici del circuit, i finalitzar-la uns metres més endavant per assegurar que s'enregistra el segment complet.

PREMIS:

El dia 20 de Maig s'anunciaran els guanyadors/es. Els premis seran una INSCRIPCIÓ GRATUÏTA per a cadascú pel Cros 1 de Maig 2022.

Els premiats seran els següents:

Millors temps de la Classificació General: 3 primers masculí + 3 primeres femení.

Local Legend: Corredor/a que més vegades ha realitzat el segment.

Foto més original: Podeu penjar la foto a Instagram etiquetant-nos a @cros_1_de_maig o Facebook @CrosUdeMaig i amb el hashtag #Cros1deMaigVIRTUAL. ATENCIÓ, si teniu el perfil privat envieu-nos la foto per missatge!!

cros21 copia Mesa de trabajo 1  patro Mesa de trabajo 1 2