Desprès d'un mes sense competir el nostre company Rubèn va fer el “B Dream Triatló Promasters 2013 de Palamós”. Ell mateix ens fa el següent comentari:

Mai havia estat en una triatló de tant nivell, era puntuable per la copa del Món. El circuit va ser immillorable, dues voltes de 750m de natació (30:04) en un mar ben calmat per després agafar la bicicleta i realitzar 4 voltes a un circuit de 9.1km (1:08:57) per dins de Palamós. Finalment al deixar la bicicleta només faltava fer 4 voltes més a un circuit de 2,5km (54:29) per arribar a la línia de meta. Tot això marcat per unes altíssimes temperatures que van fer el tram de córrer encara més exigent.

Resultat final: molt content per acabar la meva primera triatló Olímpica i content de la marca :) aconseguida; 2:37:50 per acabar 28/46 de la categoria  d’edat.